fbpx
×

Нека си помагаме!

Не искаме да се превръщаме в
безучастни наблюдатели
и вярваме, че всеки трябва
да помогне в
тази тежка ситуация.

Повече от месец мина от обявяването на извънредното положение в България. Множество бизнеси бяха принудени да затворят врати, а над 72 000 са новорегистрираните безработни. Ние от Concept Digital не искаме да се превръщаме в безучастни наблюдатели и вярваме, че всеки трябва да помогне в тази тези тежка ситуация. Затова поемаме ангажимента безвъзмездно да помогнем на малките и микро бизнеси да се дигитализират. В следващите седмици ще предложим на фирмите изготвяне на цялостна дигитална стратегия безплатно.

Как ще се случи това?
Кандидатствайте на сайта ни за изготвяне на персонализирана дигитална стратегия. Ние ще ви разясним какви са възможностите да предлагате Вашите продукти или услуги онлайн. Ще ви представим подходящите канали, през които да рекламирате и възможни кампании, които да стартирате веднага, за да достигнете до потенциалните си клиенти.

Съобразено с нуждите на конкретния бранш, в който се развивате, и капацитета, с който ние разполагаме, ще се постараем да изготвим за Вас подробна карта, която да Ви съпроводи по пътя към дигиталния пазар.

Какъв е ангажиментът, който поемаме?

Ние обещаваме:

• Да бъдем честни с Вас: Държим да получите от нас реалистична представа за възвращаемостта от бюджетите за реклама, която може да очаквате, да разберете колко е голям пазарът, на който ще стъпите, да се запознаете с конкуренцията във Вашата сфера на работа. Отсега ще Ви споделим, че и ние имаме своя капацитет. Вероятно няма да можем да отделим еднакво време за всеки, който се свърже с нас. Но ще дадем най-доброто от себе си и всяко запитване ще получи отговор от нас;

• Да използваме нашия опит без задръжки: Ние знаем, че икономиката е една свързана и интегрирана система. Осъзнаваме, че в предстоящите месеци всеки един фалирал бизнес косвено ще отрази и на нас. Ние работим с успешни компании и израстваме заедно с тях. Затова за нас е важно да се опитаме да спасим колкото се може повече бизнеси, защото всеки един от тях допринася системата да работи по-добре;

• Да не вземем нито за лев за работата си: Смятаме, че когато човек помага, не трябва да го прави половинчато. Затова за стратегиите, които ще изготвим за вас, няма да поискаме пари.

Контакти

Бул. Александър Малинов 91, ж.к. Младост, София

Проекти

Нов Проект

Buzz Sneaker Station

Buzz Sneaker Station е sportswear магазин, с присъвствие в онлайн и офлайн пространствата. Рекламирахме във фейсбук с оптимизация на ROAS, което даде невероятни резултати.

Какво постигнахме за тях?
В рамките на 2 седмици, удвоихме поставения таргет за продажби.
ROAS Total – 34.6
Conversion Rate – 4,03%
Cost per Purchase – 2.17€

Още проекти

Искате да работим по вашия проект?

Експертна Консултация