fbpx
×

Блог

Google Display Реклама | Дигитална Агенция Concept Digital

314% Увеличение на Продажбите За 2 Седмици – Case Study

Google Display Реклама | Дигитална Агенция Concept Digital

 

Понякога работата ни среща с готини, нови хора с трудни проекти. Това кейс стъди разказва точно такава история. Имахме възможността да работим с единствения Sneaker Station в България с офлайн и онлайн магазин. Целта пред нас – ясен таргет за продажби, за бранд който не реализира потенциала си. Това беше поредното предизвикателсто, което всички в офиса приехме с усмивка и успяхме да реализираме една от най-успешните техни кампании. Резултатите – удвохме поставения таргет за продажби и постигнахме възвращаемост на рекламата 3 пъти над най-добрите предхони резултати. Какво успяхме да „сътворим“ за тях? Малко магия, оптимизация, прецизно таргетиране, ясна и релевантна комуникационна стратегия за съобщенията, която беше изцяло съобразена с основната целева аудитория.

Read More

От 0 до 60к Евро Оборот за Нов Продукт в Полша за 1 Месец

 

 

Нашата работа ни среща с всякакви брандове и продукти, от вкусна храна, през кецове и маратонки, чак до бебешки продукти. Това кейс стъди разказва историята на един необикновен проект с един доста труден за комуникиране продукт – бебешки гащички. Нас обаче това ни мотивира повече от всичко, всяко предизвикателство е добре дошло в Concept Digital. С такова позитивно отношение, резултатите не закъсняват! В рамките на по-малко от месец утроихме зададената цел. Това бе постигнато чрез старателно проучване, точно таргетиране на целевата аудитория, успешна оптимизация и работа на високи обороти.

Read More

Дигиталният маркетинг и откъде да започнем

Дигиталният маркетинг и откъде да започнем

 

Това съдържание няма да бъде уникално по никакъв начин, освен за Google(SEO), но за това ще си говорим друг път, в смисъла на това, че вероятно десетки компании, сайтове за новини, блогове и тн. са писали подобни статии.

Read More

Проекти

Garden of Vegan | Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital
Нов Проект

Garden of Vegan

Нови веган преживявания те очакват!

Garden of Vegan е ресторант, базиран в Дъблин, Ирландия, който цели да открехне клиентите си към нови веган кулинарни преживявания. Целта на ресторанта е да предостави на клиентите си най-свежите продукти и съставки, приготвени с удоволствие и страст в сърцето на Дъблин, Ирландия.

Проектът включва:

  •  Изработка на уебсайт със CMS система
  •  Онлайн реклама –  Facebook, Google и YouTube

Искате да работим по вашия проект?

Експертна Конслутация