fbpx
×

Блог

Изследване на потенциала на блокчейн в дигиталния маркетинг

Изследване на потенциала на блокчейн в дигиталния маркетинг

 

Технологията блокчейн се появява като преломна иновация, особено в областта на дигиталния маркетинг. Известна предимно със своята роля в криптовалутите, блокчейн предлага много повече, особено в подобряването на прозрачността, сигурността и ефективността в различни индустрии.

Read More

Оптимизация за гласово търсене - Подготовка за бъдеще, движено от аудио

Максимизиране на възвръщаемостта на инвестициите в дигиталната реклама

 

В бързо развиващия се свят на дигиталния маркетинг, възвръщаемостта на инвестициите (ROI) е златният стандарт за измерване на успеха. С огромните инвестиции, които бизнесите правят в дигиталната реклама, е критично тези инвестиции да бъдат оптимизирани за максимални възвращения.

Read More

Оптимизация за гласово търсене - Подготовка за бъдеще, движено от аудио

Устойчиви и етични практики в дигиталния маркетинг

 

В цифровия маркетинг, устойчивостта и етиката стават все по-важни фактори, които бизнесите трябва да вземат предвид. Тъй като потребителите стават все по-осъзнати относно екологичните и социални проблеми, те започват да поставят по-високи стандарти за бизнесите.

Read More

Оптимизация за гласово търсене - Подготовка за бъдеще, движено от аудио

Оптимизация за гласово търсене: Подготовка за бъдеще, движено от аудио

 

В днешно време гласовото търсене става все по-важен компонент на онлайн взаимодействията. С напредването на технологиите начинът, по който хората търсят информация онлайн, се променя драстично към гласови команди.

Read More

Мобилен маркетинг - Стратегии за достигане до потребители в движение

Мобилен маркетинг: Стратегии за достигане до потребители в движение

 

В днешния бързо развиващ се дигитален свят, мобилният маркетинг се е превърнал в незаменим инструмент за бизнесите, които искат да достигнат до своята аудитория навсякъде и по всяко време. С навлизането на смартфоните и таблетите, мобилният маркетинг предлага уникална възможност за брандовете да се ангажират с потребителите по-лично и да насърчат растежа на бизнеса.

Read More

Проекти

Нов Проект

Buzz Sneaker Station

Buzz Sneaker Station е sportswear магазин, с присъвствие в онлайн и офлайн пространствата. Рекламирахме във фейсбук с оптимизация на ROAS, което даде невероятни резултати.

Какво постигнахме за тях?
В рамките на 2 седмици, удвоихме поставения таргет за продажби.
ROAS Total – 34.6
Conversion Rate – 4,03%
Cost per Purchase – 2.17€

Още проекти

Искате да работим по вашия проект?

Експертна Консултация