fbpx
×

Политика за поверителност

Уведомление за поверителност

Обща информация

Как използваме Вашите лични данни

Нашето уведомление за поверителност обяснява как събираме, използваме, споделяме и защитаваме Вашите лични данни. Ако настоящето уведомление бъде изменено в бъдещ момент, ние ще публикуваме своевременно информация за това на нашия уебсайт.

Вашите права по отношение на личните Ви данни

В съответствие с българското законодателство, Вие можете да упражните следните права, свързани с обработваните от „Ай Пи Ем Маркетинг“ ООД:

  • да достъпите Вашите лични данни, които „Ай Пи Ем Маркетинг“ ООД обработва, и да получите копие от тях;
  • личните Ви данни да бъдат коригирани при неточност или когато данните са непълни;
  • да поискате данните Ви да бъдат заличени, когато са налице условията за това;
  • в определените от закона случаи да изискате обработката на личните Ви данни да бъде ограничена;
  • в определените от закона случаи да направите възражение срещу обработването на Вашите лични данни;
  • да упражните правото си на преносимост на данните и да поискате данните Ви да бъдат предоставени в структуриран, широко употребяван и машинно-четим формат;
  • когато обработването се извършва на основание Вашето съгласие, да оттеглите даденото съгласие по всяко време и без заплащането на каквито и да е такси
  • да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни

Подробна информация относно условията и реда, по който можете да упражните правата си, може да намерите в Политиката за упражняване на правата на субектите на личните данни на „Ай Пи Ем Маркетинг“ ООД на нашия уебсайт, както и във всеки наш офис в страната.

Как можете да се свържете с нас?

Можете да се свържете с нас на следния адрес: info@conceptdigital.bg

Можете да се свържете и с нашето длъжностното лице по защита на личните данни чрез следните координати: info@conceptdigital.bg

Обработване на Вашите лични данни

Контактна форма на уебсайта

Какви са личните данни, които събираме

  • Име и фамилия
  • Електронен адрес
  • Фирма/Организация (ако е приложимо)
  • Други данни, в зависимост от въведената от Вас информация.

Защо събираме Вашите лични данни

  • За да можем да отговорим изчерпателно на Вашите запитвания / искания.

На какво правно основание събираме Вашите лични данни

  • Вашето съгласие да обработваме личните Ви данни.
  • Легитимният ни интерес да установяваме и упражняваме нашите права във връзка с потенциален или възникнал спор с Вас и да споделяме данните със софтуерни компании, с цел поддръжката на уебсайта.

За какъв срок съхраняваме Вашите лични данни

  • Личните Ви данни ще бъдат съхранени единствено за срока, който е необходим, за да отговорим на Вашето запитване. Въпреки това, в случай че Вашето запитване се отнася до съдебен или друг вид спор, е възможно да запазим личните Ви данни в срок от 5 години след направеното запитване.

С кого споделяме Вашите лични данни

Възможно е да споделим Ваши лични данни с:

  • Софтуерни компании, които отговарят за поддръжката на уебсайта и/или негови отделни функционалности.
  • Външни консултанти във връзка с установяване или упражняване на права

 

Политика за бисквитките (cookies) на „Ай Пи Ем Маркетинг“ ООД

Ние използваме бисквитки или подобни инструменти на нашите сайтове, за да подобрим тяхното представяне по време на използването им от Вас. Тази политика обяснява как правим това.

Какво са бисквитки?

HTTP-бисквитка (HTTP cookie), обикновено наричана просто „бисквитка” е пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, например Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Opera, Mozilla Firefox, Chrome и т.н., а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър. Дадена бисквитка остава във Вашето устройство за използване при следваща сесия, като тя може да бъде междувременно изтрита. В случай че ползвате повече от един браузър, всеки от тях има отделно пространство за съхранение на бисквитки. Бисквитките не се отнасят до дадено лице, а до комбинация устройство и интернет браузър. Следователно, едно лице, което използва няколко браузъра и/или устройства има отделен набор от бисквитки за всяка комбинация устройство и браузър. От друга страна бисквитките не правят разлика между множество потребители, споделящи едно и също устройство и браузър, освен ако те нямат различни потребителски профили.

Бисквитките изпълняват множество различни функции. Например, те ни помагат да запомним вашето потребителско име или предпочитания и да анализираме колко добре се представят нашите сайтове

Какви данни събираме?

Ние събираме информация за следните цели: отстраняване на проблеми, администриране на Уеб страниците, анализиране на тенденциите, събиране на демографска информация, спазване на приложимото право и осъществяване на сътрудничество в дейността на правоохранителните органи. Ние може също така да споделяме тази информация с нашите оторизирани Трети страни – Доставчици на услуги и Рекламодатели, с цел да определим цялостната ефективност на нашите онлайн реклама, съдържание и програмиране.

Други устройства за проследяване

Ние може да използваме други индустриални стандартни технологии като тагове на пиксели и други интернет маркирания (“web beacons”), за да проследим как Вие използвате нашите Уеб страници и промоции или можем да позволим на Трети страни – Доставчици на услуги да използват тези устройства от наше име. Таговете на пиксели и други интернет маркирания (“web beacons”) са малки графични изображения, разположени на отделни части от нашите Уеб страници или в имейлите ни и ни позволяват да разберем дали сте извършили определено действие. Когато получите достъп до тези страници или отворите или кликнете върху имейл, таговете на пиксели или други интернет маркирания (“web beacons”) изпращат уведомление (което не съдържа лични данни) за това действие. Таговете на пиксели ни позволяват да разберем по-добре поведението на потребителите и изчислим посетителския трафик на нашите Уеб страници. Можем също така да използваме тагове на пиксели и други интернет маркирания (“web beacons”), които нашите Съдружници и/или маркетингови Партньори ни предоставят за същите цели.

Дали някой друг използва бисквитки на сайтовете на Ай Пи Ем Маркетинг?

Когато Вие посещавате нашите Уеб страници, ние и/или нашите оторизирани Трети страни – Доставчици на услуги и Рекламодатели, може автоматично да събираме/събират такава информация посредством използването на електронни инструменти като Бисквитки и други интернет маркирания (“web beacons”) или посочване („тагване”) на пиксели.

Ние използваме или разрешаваме на трети страни да използват на нашите сайтове бисквитки. Използваме Google Analytics, за да наблюдаваме трафика на нашите сайтове.

Може да използваме бисквитки на трети страни, които да ни помогнат в проучване на пазара, следене на приходите, подобряване на функционалността и наблюдение на спазването на нашите правила.

Как да изключите бисквитките?

Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона „Помощ“ от менютата на Вашия браузър за повече детайли:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari web and iOS.

Ако се притеснявате най-много за рекламните бисквитки към трети страни генерирани от рекламодатели, можете да ги изключите от тук: Your Online Choices site.

Моля да запомните, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно.

Използва ли Ай Пи Ем Маркетинг бисквитки, които съдържат личните ми данни?

Не, бисвкитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

Повече информация

Повече информация за това как бизнесът използва бисквитките е налична на: www.allaboutcookies.org.

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази Политика за бисквитки, свържете се с нас на имейл: info@conceptdigital.bg.

Проекти

Garden of Vegan | Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital
Нов Проект

Garden of Vegan

Нови веган преживявания те очакват!

Garden of Vegan е ресторант, базиран в Дъблин, Ирландия, който цели да открехне клиентите си към нови веган кулинарни преживявания. Целта на ресторанта е да предостави на клиентите си най-свежите продукти и съставки, приготвени с удоволствие и страст в сърцето на Дъблин, Ирландия.

Проектът включва:

  •  Изработка на уебсайт със CMS система
  •  Онлайн реклама –  Facebook, Google и YouTube

Искате да работим по вашия проект?

Експертна Конслутация