fbpx
×

Нови
Проекти

Проекти

Facebook Кампании | Дигитална Агенция Concept Digital

Facebook кампании

Участвали сме в изграждането и популяризирането на множество успешни онлайн компании и магазини. Работим с големи брандове като Pufies и онлайн магазини като netpris.dk. Нашият опит показва, че една добре структурирана и изпълнена Facebook реклама може да бъде най-ефективният маркетинг канал за всеки един онлайн магазин или бизнес. Facebook рекламата може да развие ескпоненциално продажбите и приходите бързо и лесно.

Можете да научите за нашия опит, както и как Facebook рекламата може да бъде полезна и за вашия бизнес, по време на безплатната консултация с наш експерт.

Безплатна Консултация
Google Кампании | Дигитална Агенция Concept Digital

Google кампании

Възможността да представите визуално продуктите или услугите си с помощта на ефективните методи за таргетиране, които предлага платформата на Google и в реално време да достигате до потребители, които търсят точно това, което вие предлагате, чрез реклама в Google Search, са част от причините поради които кампниите там са задължителни за всеки един бизнес през 2020-та година.

Тези кампании често са най-доходностните канали за много онлайн бизнеси, предлагащи услуги или продукти онлайн.

Безплатна Консултация
Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital

Auto Plovdiv

УЦ “Ауто Пловдив” е една от най-известните автошколи в регион Пловдив. Клиентът търсеше да се развие и разрастне по-бързо с помощта на онлайн каналите и да достига до младата си аудитория с по-релевантна и съвременна рекламна стратегия. Традиционните канали като билборд, радио и брошури не позволяваха на Ауто Пловдив да надгради над вече добре развития си бизнес.

С наша помощ, Ауто Пловдив днес рекламира изцяло онлайн. С добре структурана рекламна стратегия, базирана на Google Search Ads, Google Display Network и маркетинг на съдържанието във Facebook, Ауто Пловдив продължава да бъде лидер на пазара.

Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital

In Vogue

Салонът In Vougue Beauty Salon Blackrock е носител на наградата за най-добър козметичен салон, награден от Image Business Of Beauty Awards за 2018-та година. Престижната награда поставя салона на високо място не само локално, но и на глобално ниво.

Проект – Редизайн и миграция към нова платформа със система за управление на съдържанието.

Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital

Eden House

Победител в конкурса “Бар на годината” за Ирландия през 2008, 2011 и 2013 и за най-добър бар в Дъблин за 2008-ма година.

Проект – Дизайн на нов уебсайт със CMS система.

Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital

Fix My Roof

Проект – Дизайн на лого и уеб сайт със CMS система за упралвние на съдържанието.

Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital

Irish House

Irish House е един от добрите примери за голям и успешен ирландски бранд, който оперира изцяло онлайн.

Проект – Дизайн и миграция към OpenCart. Разработка на специфични за клиента модули за OpenCart спрямо нуждите на бранда.

Garden of Vegan | Клиенти | Дигитална Агенция Concept Digital

Garden of Vegan

Нови веган преживявания те очакват!

Garden of Vegan е ресторант, базиран в Дъблин, Ирландия, който цели да открехне клиентите си към нови веган кулинарни преживявания. Целта на ресторанта е да предостави на клиентите си най-свежите продукти и съставки, приготвени с удоволствие и страст в сърцето на Дъблин, Ирландия.

Проектът включва:

  •  Изработка на уебсайт със CMS система
  •  Онлайн реклама –  Facebook, Google и YouTube