fbpx
×

Нови
Проекти

Проекти

Pufies Proekti

Pufies

Пелените е може би една от най-трудните категории за рекламиране, отличава се с изключително висока лоялност, но една от основните характеристики на потребителите е, че са много ценово чувствителни. Пазарът е наситен с конкуренти, с различни предимства и разнообразие от предложения, покриващи голяма част от ценовите диапазони.

По проекта на Pufies работим още от създаването на нашата агенция. Комуникационните канали, които използваме за бранда, са Facebook, Instagram, YouTube, Инфлуенсъри и други. Можете да прочетете повече в нашия блог, където разглеждаме конкретно една голяма кампания със страхотни резултати, които постигнахме за тях.

Безплатна Консултация
Sport Vision Project

Sport Vision е лидер на пазара на Балканите сред спортните обувки, облеклото и спортното оборудване. В техните магазини ще откриеш не само всичко нужно за пълноценна тренировка, но и неповторим стил.

Обърнаха се към нас с ясна и точна цел – да понижим цената за придобиване на един нов клиент през Facebook. С наша помощ не само постигнаха тази цел, но успяхме да завишим значително и възвращаемостта на техните реклами във Facebook.

Безплатна Консултация

Sasa Proekti

Sasaguri Sushi Bar

Сасагури е ресторант, специализиран в приготвянето на суши и предимно азиатска кухня. Отличава се с изключително интересни авторски суши предложения, а удобните локации и уютният интериор на ресторантите ги правят толкова популярни сред почитателите на суши.
За този проект каналите, които използваме, са: Facebook – с цел създаване на търсене и привличане на нови клиенти; Google – за да извлечем максимума от настоящите търсения и да ги превърнем в клиенти.

Безплатна Консултация
Buzz Proekti

Buzz Sneaker Station

Buzz Sneaker Station е sportswear магазин, с присъвствие в онлайн и офлайн пространствата. BUZZ пренася в България духа на големите световни метрополиси. BUZZ е задължително място за всички любители на разнообразни и качествени маратонки, които искат да следват най-новите модни тенденции и да създадат собствен уникален стил.

Можете да прочетете повече за историята и резултатите ни за Buzz на нашия блог.

Безплатна Консултация

 

Facebook кампании

Участвали сме в изграждането и популяризирането на множество успешни онлайн компании и магазини. Работим с големи брандове като Pufies и онлайн магазини като netpris.dk. Нашият опит показва, че една добре структурирана и изпълнена Facebook реклама може да бъде най-ефективният маркетинг канал за всеки един онлайн магазин или бизнес. Facebook рекламата може да развие експоненциално продажбите и приходите бързо и лесно.

Можете да научите за нашия опит, както и как рекламата във Facebook може да бъде полезна и за вашия бизнес по време на безплатната консултация с наш експерт.

Безплатна Консултация

Google кампании

Възможността да представите визуално продуктите или услугите си с помощта на ефективните методи за таргетиране, които предлага платформата на Google, и в реално време да достигате до потребители, които търсят точно това, което вие предлагате, чрез реклама в Google Search, са част от причините поради които кампниите там са задължителни за всеки един бизнес през 2020-а година.

Тези кампании често са най-доходностните канали за много онлайн бизнеси, предлагащи услуги или продукти онлайн.

Безплатна Консултация

Auto Plovdiv

УЦ “Ауто Пловдив” е една от най-известните автошколи в регион Пловдив. Клиентът търсеше да се развие и разрасне по-бързо с помощта на онлайн каналите и да достига до младата си аудитория с по-релевантна и съвременна рекламна стратегия. Традиционните канали като билборд, радио и брошури не позволяваха на Ауто Пловдив да надгради над вече добре развития си бизнес.

С наша помощ Ауто Пловдив днес рекламира изцяло онлайн. С добре структурана рекламна стратегия, базирана на Google Search Ads, Google Display Network и маркетинг на съдържанието във Facebook, Ауто Пловдив продължава да бъде лидер на пазара.

In Vogue

Салонът In Vogue Beauty Salon Blackrock е носител на наградата за най-добър козметичен салон на Image Business Of Beauty Awards за 2018-а година. Престижната награда поставя салона на високо място не само локално, но и на глобално ниво.

Проект: Редизайн и миграция към нова платформа със система за управление на съдържанието.

Eden House

Победител в конкурса “Бар на годината” за Ирландия през 2008, 2011 и 2013 и за най-добър бар в Дъблин за 2008-ма година.

Проект: Дизайн на нов уебсайт със CMS система.

Fix My Roof

Проект: Дизайн на лого и уеб сайт със CMS система за упралвние на съдържанието.

Irish House

Irish House е един от добрите примери за голям и успешен ирландски бранд, който оперира изцяло онлайн.

Проект: Дизайн и миграция към OpenCart. Разработка на специфични за клиента модули за OpenCart спрямо нуждите на бранда.

Garden of Vegan

Нови веган преживявания те очакват!

Garden of Vegan е ресторант, базиран в Дъблин, Ирландия, който цели да открехне клиентите си към нови веган кулинарни преживявания. Целта на ресторанта е да предостави на клиентите си най-свежите продукти и съставки, приготвени с удоволствие и страст в сърцето на Дъблин, Ирландия.

Проектът включва:

  •  Изработка на уебсайт със CMS система
  •  Онлайн реклама –  Facebook, Google и YouTube