fbpx
×

Нашите
Услуги

Facebook Реклама | Дигитална Агенция Concept Digital

Facebook
Реклама

Нашият опит показва, че една добре структурирана и оптимизирана Facebook реклама може да бъде най-ефективният маркетинг канал за всеки един онлайн магазин или бизнес. Facebook рекламата може да развие ескпоненциално продажбите и приходите бързо и лесно. След като открием правилния подход за вашия бизнес, можете да очаквате изключително добра възвращаемост, като средните стойности за нашите клиенти в момента са между 450% и 1250% от инвестираните средства във Facebook реклама.

Google Display Реклама | Дигитална Агенция Concept Digital

Google Display
Реклама

Възможността да представите визуално продуктите или услугите си с помощта на ефективните методи за таргетиране, които предлага платформата на Google, е сигурен метод да увеличите продажбите си онлайн без сериозни инвестиции. Google Display Network рекламата е изключително силен инструмент за повишаване на разпознаваемостта на бранда ви. Динамични ремаркетинг кампании в Google Diplay Network пък са един от най-ефективните методи за повторна реклама, който да превърне посетителя на сайта ви в реален купувач.

Google Search Реклама | Дигитална Агенция Concept Digital

Google Search Реклама

Google Search рекламите са най-добрият начин да достигнете в реално време до потребители, които търсят точно това, което вие предлагате. Хора, активно търсещи продукт в дадена ниша, са много по-близо до това да вземат решение за покупка. Това гарантира, че инвестираните средста за реклама в Google Search се изразходват, за да бъде достигната правилната аудитория. Google Search кампаниите често са най-доходоностният канал за много онлайн бизнеси, предлагащи услуги или продукти в интернет.

YouTube Реклама | Дигитална Агенция Concept Digital

YouTube Реклама

Възможността да рекламираш с аудио и видео едновременно е доказано ефективен метод и е може би най-ангажиращият вниманието и информативен канал, който ще ви позволи да развиете онлайн бизнеса си и да развиете отношенията си с настоящи и бъдещи клиенти. Видео рекламата в YouTuбе е перфектният канал, за да обявите нова промоция или лоялна програма за вашите потенциални или настоящи клиенти и да подобрите възвращаемостта си от тях.

E-Mail Маркетинг | Дигитална Агенция Concept Digital

E-Mail
Маркетинг

Ние ще ви помогнем да преоткриете e-mail маркетинга. Без него месечният ви оборот най-вероятно е с между 7 и 20% по-нисък. От нас ще получите цялостна маркетинг стратегия за потребителите, които са съгласни да получават имейл комуникация от вас, която не само ще промотира специалните ви предложения, но и ще ангажира потребителите с полезно за тях съдържание.

Чатбот Маркетинг | Дигитална Агенция Concept Digital

Чатбот

Независимо дали искате чатбот, за да увеличите продажбите си, или просто защото искате да автоматизирате определена задача, ботовете са интуитивни и изключително харесвани от потребителите. Със средна отваряемост на съобщенията от около 90%, чатботовете са новият email маркетинг. Ние можем да изработим за вас чатбот, който да служи точно на целите на вашия бизнес, но и да бъде приятен и забавен за ползване от крайния потребител.

Уеб Дизайн и UX/UI Оптимизация | Дигитална Агенция Concept Digital

Уеб Дизайн и UX/UI Оптимизация

Търсите да освежите вашия сайт или да изработите изцяло нов? Ние създаваме онлайн магазини и сайтове за стартъп компании, предлагащи услуги онлайн, както и custom сайтове за по-комплексни решения. С наша помощ ще изградите сайт, който е съобразен с вашите настоящи и бъдещи маркетинг цели.

Инфлуенсър Маркетинг | Дигитална Агенция Concept Digital

Инфлуенсър
Маркетинг

Потребителите в днешно време са различни от тези преди. Големият обем информация, с която се сблъскват ежедневно води до това да губят интерес бързо и да не могат да концетрират вниманието си за дълго време. Модерният потребител не се доверява лесно на определен бранд, продукт, компания, не и преди да отдели време, за да се запознае в детайли с него. Но те, за сметка на това, се вслушват и доверяват на това какво им казват другите хора.

Това е и причината, поради която инфлуенсър маркетингът е толкова популярен и ефективен начин за индиректна комуникация с потенциални клиенти чрез Instagram, YouTube и TikTok.

Чрез нашите партньори, ние имаме достъп и можем да ви помогнем да изградите стратегия за комуникация чрез инфлуенсъри в различни ниши, директно насочена към популяризирането на вашия продукт или услуга.

Графичен Дизайн | Дигитална Агенция Concept Digital

Графичен
Дизайн

Визуалното представяне на бранда ви е може би най-важният елемент от дигиталния маркетинг. Рекламите доста често са първият досег на един потенциален клиент с вашия бизнес и изграждат първоначалния имидж на вашата компания в очите на крайния клиент. Нашите дизайнери имат богат опит в сферата на онлайн маркетинга и могат да ви помогнат, както с изработката на онлайн маркетинг материали, така и с цялостното визуално освежаване на вашия бранд.

Ние ще представим вашия бранд по най-релевантния и визуално издържан начин, който ще прикове вниманието на потенциалните ви клинети.

Копирайтинг | Дигитална Агенция Concept Digital

Копирайтинг

Един завлядяващ текст не само ще задържи вниманието на потенциалните ви клиенти, но и ще улесни процеса при взимане на решение за покупка онлайн.

Независимо дали става върпос за текст към реклама, блог, пост в социалните медии или продуктово описание, копирайтингът е основен компонент, който определя качественото възприятие на крайния потребител за продуктите или услугите ви. Копирайтингът бива пренебрегван доста често, но е основополагащ елемент на вашия дигитален успех.

Проекти

Нов Проект

Buzz Sneaker Station

Buzz Sneaker Station е sportswear магазин, с присъвствие в онлайн и офлайн пространствата. Рекламирахме във фейсбук с оптимизация на ROAS, което даде невероятни резултати.

Какво постигнахме за тях?
В рамките на 2 седмици, удвоихме поставения таргет за продажби.
ROAS Total – 34.6
Conversion Rate – 4,03%
Cost per Purchase – 2.17€

Още проекти

Искате да работим по вашия проект?

Експертна Консултация